Pages

Friday, November 14, 2008

My last paper...

Next paper aku 19hb.subjek Power Electronic Machine.lambat ag.tp ntah sempat ke tak nk abeskan stdy nih.nmpak cm senang je kot bg sesetengah org yg sememangnyer power,tp bg aku agk susah la.

Mood aku nga tak stable la..rini sakit kpale yg sgt.then ble aku sakit kpale da tentu aku jd serabut n maybe sedikit 'senyap'.tak ckup tdo kot.asek bjaga mlm je.aaaaaaaaaargh!!! tensen pon ade.

Time2 cmni la nk kuor mcm2 dlm pale nih.nape ek????can anyone tell me???ngn marketing opkim,recycle,masalah tmpat li,utang ngn ukm,stdy ag..mcm2 lah..adehh..poning2..

Pape pon idup mesti diteruskan.bab kata member time matrik aku dlu, "layankan je idup ni..." sowie la ek dak bcuk.bknnyer org tak nak lyn.tp nga blurr..tlg la phm ek.i really need u rite now...

1 sweet comments:

  1. Salam..
    Allah tidak akan membebankan hambaNya melainkan Dia tahu hambaNya itu mampu utk menerima ujian tersebut..

    =)

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah