Pages

Tuesday, November 25, 2008

RMWD TROLAK TIMUR..

Klo sbelum ni sy pernah join RMWD di daerah Kampar, kali ni sy join lak RMWD fasa 3 yg telah selamat dijayakan di Felda Trolak Timur, Slim River Perak pada 21 hingga 23 November 2008 yg lps.pjalanan dr UKM ke sana lebih kurang 4jam gk la kot..++ ngn benti mkn n solat.

sebelum senamrobik

Pengisian program yg disusun juga sesuai dgn objektif program kami dan keadaan persekitaran kg tersebut.antaranyer ialah gotong-royong, motivasi, mlm kebudayaan dan jungle tracking.suasana di kg tu memang sejuk giler.nk mndi pagi2 pon tak sanggup rasenyer..huhu

rumah kecik

Sy juga difahamkan yg felda berkenaan memang jd tumpuan pihak tertentu yg gemarkan persekitaran yg senyap,aman dan tenang.tuk pengetahuan sume,Felda Terolak Timur sebenarnyer berjiran je ngn Banjaran Titiwangsa.maybe tu lah antara sbb mengapa kg berkenaan sentiasa sejuk lebih2 lg pd waktu mlm.

Kami juga sempat menikmati kesejukan air terjun dari puncak bukit yg sememangnyer mempersonakan dan menenangkan minda.

Kt cni sy selitkan beberapa gambor tuk tatapan kalian sumer.hrp2 dpt singgah sana lg pasni n menikmati segala keindahan yg tersedia.

di majlis penutup

ngah jungle tracking

setelah keluar dr jungle tracking..=)

bergambar kenangan dgn semua peserta

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah