Pages

Monday, January 5, 2009

Seharian di Johor

Jangan ingat ni satu program under UPSM lak ek.haaa..ni merupakan satu xpdc menjelajah selatan malaysia yg bertujuan tuk meminang seseorang!!..oops silap..tuk menghadiri majlis kawen akak sulung salah seorang kwn sy iaitu che bam aka azie bam.

Kami bertolak pd 03/01/2009 jam 0430 pagi walaupon pd awalnyer rancang tuk btolak jam 0300 pagi.kelewatan berpunca dari seseorang yg lambat bgn. rombongan kami dianggotai oleh zin, shawal, olo, syiera, man, shakeer, dak jajai, eja aka ketot, shah, napie, k.ecah aka mama moon dan rahmah.

bergambar bersama family rahmah

Target 1st kami ialah umah rahmah di kota tinggi n kt sane la kami bersiap2 mekap apa sume tuk ke umah che bam.kt umah rahmah ni kena sopan sket.maklum lah,ayah die ustaz.adik2 die sume tudung bulat..sejuk je..hek3 kami dijamu ngn tomyam kt umah rahmah.kenyang perut..=)

baru selesai makan di umah babam

Then kami terus menuju ke umah che bam around 1.00 p.m. sampai disane kami tergamam tgk che bam yg makin babam tu.nk tertukar ngn pengantin lak.kt sane kami kena ikut rules yg che bam wt iaitu tak leh panggil die che bam.so, kami pon blakon la sket.

tidak terlepas tuk menguji bakat..heh

Lokasi seterusnyer ialah umah zin kt kulai.lbey kurang 1jam++ sampai la kt umah die.yg seronok kt cni ialah dpt menyakat olo aka azie yg kononyer future wife zin..hahaha semoga ada jodoh la ek.

bersama mempelai

Perjalanan diteruskan lagi ke umah shah di muar.kali ni da dkt jam 6.30 p.m. setelah 2j setengah meredah lebuhraya akhirnyer sampai la kami ke umah shah.kami disambut baik oleh mak n adik shah(zila) adk die cantik tu.seb bek aku da berpunyer..hek3

bergambar bersama mak shah

Setelah selesai solat n mkn2 kami pon bertolak pulang ke ukm.sume da tak larat n masing2 terbongkang je dlm kete.kali ni kami ikut highway n dlm 11.30 p.m. kami sume selamat tiba di ukm.

2 sweet comments:

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah