Pages

Saturday, May 16, 2009

Ape dah jd nih???

Nak taw something tak??? hohoho..nk share sket sbnarnye..tp ni bknnye berita gumbira..

Pepagi td aku bgn tdo..

MySpace

pastu kan..

laptop aku rosak!!!

MySpace

sdey sgt..

MySpace

nk taw cmne kronologi poblem nih???
jgn pk bkn2 taw..takkan laptop tu bjalan sndirik time aku tdo kot.
meh kte review sket cmne laptop aku tu leh rosak..huk3

aku tdo slalunye tak off lptop..
b4 tu aku tgk cite

MySpace

tetibe lak dahaga..tp air still panas sbb aku bru pas msk air
pastu aku letak la botol air tu kt sbelah laptop
tp jauh gk taw..bkn sbelah sgt pon..
then aku tetdo..

MySpace

ble aku tjaga je aku tgk lptop aku tpadam..
godek2 mouse pon tak jd pape..
aku pon pk jap..

MySpace

pastu aku tnampak btol air yg da kosong bgolek kt lantai
aku pon ngn pelan2 tekap tgn aku kt lantai..

basah!!!

laptop aku pon sejuk je..huk3

MySpace

sah!!!

laptop aku jahanam kna air..
tp camne botol tu leh tbalik..ganaz bnor aku tdo..
pasrah je la..

aku pon bungkus2 lptop aku n then terus ke blik upsm..bkn ape..nk merembat lptop org len..aku ni tak leh idup tanpa lptop n tenet..hohoho

MySpace

enset aku pon nga poblem..hmm..bnyak tol masalah..


3 sweet comments:

  1. ololooo..
    cian die..
    tu la sape suh tido buas2..
    g sepak trajang ke botol air tu bakpe..
    kalo minum pun sedak doh oh..
    wuwuuu..
    sabo ye shawal..
    g repair nuh..
    xpun, jemur tengoh panas bg kering letop tu..

    ReplyDelete
  2. huhu..ksiannye...
    sbr je la dik..
    dugaan 2...

    ReplyDelete
  3. s.. a.. b.. a.. r.. sabar.. huhu.. dugaan...

    p/s: len kali tito jgn ganas2... ahahaha

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah