Pages

Monday, June 29, 2009

Gelak Jahat

Walaupun aku penat keje rini, tp aku masih mampu tuk gelak jahat.

muahahahaha...
MySpace

nak taw sbb pe???

sbb rini aku langsung tak diusik oleh Semreet a.k.a sv kt tmpat keje aku.

selalunye die ske mengarah aku wt keje.tp hari ni tak plak.pelik2..hahaha

MySpace

nak dipendekkan cite, khamis lepas die bnyak marah2 kt aku.

suh wt itu la ini la.

then jumaat aku tak dtg keje.

maybe die ingat aku tak dtg sbb tu kot. (ni pandangan aku je..) mne de aku protes pape.aku bekerja dgn profesional bkannye emosional..ceeewah!!

sbenarnye aku tak dtg keje sbb mlm tu aku g nengok Transformers!!!hahahaha
tak kesah lah.kte tengok esok lak cmne angin die.

MySpace


2 sweet comments:

  1. haha.xpe.akak pun cuti dua ari smata2 nk having fun.hahaha

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah