Pages

Saturday, October 31, 2009

Salam Perpaduan

Entri ni sebenarnye sudah agak terlambat.tapi takpe lah.sebelum pintu dectar tertutup, sebelum dg jadi port men badminton je, sebelum mne2 dewan la yg nga besusun meja exam tu dikemas, aku nk ucap selamat maju jaya la buat sume warga ipt khususnya warga UKM yang sedang menjalani final exam skg nih.

Aku jugak nk pesan kt cni,klo da study tu,bior le bukak buku lg lama dari ngadap FB. bukan ape,dari pemerhatian aku,ramai gk yg duk men FB lg musim2 exam nih. tinggal la kejap farmville nu.tok sah bukak cafe word.bior aku je yg men.aku takpe la,lambat ag exam..muahahaha gelak guling2 (padahal bnyak asgment gk..haish)

Haaa..stdy2 gk..ksihatan jgn lupa jaga.jaga pemakanan jugak.jgn lupa tdo mesti cukup.jgn terlebih jgn tekurang.kang jd zombi lak.payah tu.tak pasal PK full nnti.

K lah..selamat maju jaya skali lg.adios..=)

Friday, October 30, 2009

Akhirnyer~~

Godek punyer godek

klik punyer klik

akhirnyer

tadaaaa

bertukar gk layout blog aku nih

walaupon simple jah

tp hope pasni layout nih tak wt hal lah

hohoho~~~

Wednesday, October 28, 2009

OooOohh...aku benci~~

Kawan2 sume...

tlg aku

aku tak ske ngn layout aku nih

aku mau bertukar!!!

mood blogging kureng sbb layout tak cantik dah..
 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah