Pages

Sunday, February 7, 2010

Special Tribute To Kak Ecah


Selamat Pengantin Baru

Belom terlambat rasanya saya nk ucapkan segunung2 tahniah buat kak long batch 20 upsm iaitu Kak Ecah Buang sempena selamatnya dia diijabkabulkan minggu lepas. Majlis akad nikah bermula pada jam 9 pagi dan persandingan pada jam 1.30 petang.

Semoga kak ecah kekal gembira bersama insan tersayang hingga akhir hayat. Gembira sangat time tu sebab dapat berkumpul ramai2 dan jumpa blk mana2 yg da lama tak jumpa.maklum la, masing2 da bekerja.

Serba sedikit tentang kak ecah, orangnya periang tapi tegas. dihormati dalam batch dan selalu memberikan nasihat berguna pada semua. selalu amek berat akan akademik ahli batch beliau. syg kak ecah!..haha

Ok lah.meh kita tinjau2 serba sedikit gamba program...hehe



reunion batch 20..hehe



cuba cari mana mak dara..haha



menu: nasik beriyani gam!sedap...



peeewiit..^__^



ni tengah bergosip nih..=P

semasa ketibaan pengantin..waah..tak caya kak ecah dah kawen!


cuba cari sape paling macho..haha

p/s: kak ecah da bukak belom adiah kitorang??heh


1 sweet comments:

  1. apa ym ko ek.x add lak aku, ni aku nye syafiqs88

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah