Pages

Monday, July 19, 2010

Kenapa Yer...

Salam bloggerz sume...

Aku ade sket pertanyaan ni. pasal blog jgk. xtaw la aku sorg je or korg juga mengalami. aku jd pelik.haaa..pe yg pelik??? meh nk gtaw.

Klo korang perasan, kt ruangan follower mesti ade bloggerz yg follow korg tapi tak kuor gambor kan??haa..tu la prob aku. npe ek jd cmtu??

bila da kuor gambor camni mesti aku pon pusing..

Kdg2 bila aku nk follow blog org len, ok lak ade gmbor. aish..penin lak aku. tapi tak kesah la ek. mne2 blog yg aku follow then takde link ke blog aku tu sowie la yer..tak dapet den nk nolong..haha

haaa..ni la gambor btol aku..ensem tak..hahaha

Niway, selalu la singgah ke blog aku ek. dahk singgah tu jgn segan lak klik ads..heh ^__^

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah