Pages

Sunday, October 31, 2010

Selesai Final

Salam...





Yo. Now aku nk istiharkan final exam aku dah abis. So aku dah tak bape bz la skg nih *b4 ni aku bz ke??. Yela, paper dah abis,so nk buat apa lg kan. Tapi jgn lupa ye, aku still ade 1 more subject left in order to let me graduate! shit!


But its ok la sbb exam sbjek tu bulan 12 nanti. Which is dalam 4-5 minggu lagi. During that period, leh la aku berpoye2..haha *keje la weh..haish

InsyaAllah aku akan bergraduasi tahun depan. Jangan lupa datang ek. Ngan adiah besar2 gtu..haha materialistik btol.

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah