Pages

Tuesday, November 2, 2010

Facebook Dan Lawak



Testing..testing..
Wokeh. Tak perlu intro panjang2, kte terus ke tajuk n3 kali ni ye. Aku tahu majoriti sume org dlm Malaysia ni or even kt luar Malaysia ada akaun FB masing2. Sesape yg takde tu memang da macam kuno lak. Ketinggalan dalam IT. Tapi tak bek kan kata gitu kt dorang..haha
Korang guna FB tuk ape?? share latest aktiviti korang??tunjuk gambar cantik2??komen sane sini??haha same la bro. Terpulang pd individu tu nk guna FB dorang sbagai apa. Tempat perkongsian ilmu mahupun tempat borak kosong.
Tapi tu bukan lagi point n3 kali ni ye. *secara tak sengaja ada intro..haha Ok lah, semalam aku ade jumpa satu blog ni. Walaupun baru berumur sebulan jagung, tapi dah ade follower cecah seribu lebih! fuhh dasyat...
Nak taw blog ape?? Ni ha blog GiantPolar. Aku respect la kt mamat nih. Mana tah die dapat idea tuk buat blog tu. Ehh,blog ngn FB ape kaitan??haaa..sbb isi kandungan blog die tu sume gambar2 status FB. Memang klaka la.
Meh kita tgk salah satu hasil beliau
So, sesape yg banyak idea leh la create menda baru lak pasni ye. Kredit to GiantPolar kerana menghiburkan kami. Aku suka karya anda!

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah