Pages

Saturday, March 26, 2011

~Kenduri

Kata org, takde yg lebih menggembirakan bile dapat bersama family tersayang.Yes!! btol tu. mungkin pade mereka yg selalu bersama kuarge dorg, mereka tak merasa itu sume. bak kate org tua2, bila berjauhan barulah rindu-rinduan. btol x?

Last week aku blk umah. dekat je.kt ganu. blk pon sbb uncle aku ni kawen. last wedding da kot dlm family bapak aku tu. so sume sedara mara tah dari ceruk mane sume blk la. ade yg tak kenal pon ade. bak kata org mude2, time gni la nk kenal sume org. kot2 la ade cousin lawo2..heh

Sesampai je aku kt umah subuh tu, terus aku terjah umah nenek aku. *solat subuh dlu la weh then ape lg. godek sane.godek cni.sampai la ptg.

Bg aku la, keramaian cmni la aku ske.gotong royong msk, parut kelapa, refill lauk, n mcm2 la. sume ni membantu mengeratkan kami.tak payah pegi kursus mass group kot.haha

Pe kes aku cite ni sume ek??aku tgh busan kt umah.tiap weekend mostly housemate aku takde. blk kg la,pegi umah mak angkat la, main bola la.tinggal aku sorg2.wuu~

k la, nk buat ape yg patut lak.daa~

2 sweet comments:

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah