Pages

Tuesday, May 24, 2011

Picnic & Hang Out With Astrum Trainee~



Lokasi: Bilik @ Subang

Kisah kejadian: Outing with php geng
Lokasi kejadian: Sg. Kanching & Sunway Piramid
Masa: Sabtu, 21 Mei 2011

Salam sume. Hari-hari terasa agak busan since training kt kelana jaya baru je abes. Masing-masing ada yg da nak start keje,ada yg masih job hunting.

Jika sbelum ni group ktorang pernah ke gunung datuk, pernah ke the curve, kali ni aku bawak cite kitorang pegi picnic n main ice skating lak. Lokasi seperti tertulis kt atas ye.

Planning outing kali ni tak lama pon.lebih kurang tak sampai 2 minggu.Thanks to sapik yg jd project manager kali nih. Ktorang gerak ke templer park dari kelana jaya.nk ke sane tak susah.*gune gps je.haha thanks to taha yg tunjukkan jalan lorong tikus..haha *semata-mata elak byr masuk..=)

bekfes dulu b4 gerak ke templer park

proses pengagihan kereta..haha

Then dah smpai tu ape lg,cop tempat then mandi la smpai lebam. ktorang ade bwk bnyk makanan.smpai tak abes.so leh mndi bnyk round n mkn bnyk kali.haha

Lepas da agak2 nk beku,kitorang pon bersiap tukar bju bagai.nk ke tempat ice skating la katekan. Masa tu dlm pukul 2.30 pm. Ktorang smpai kt sunway piramid kul 3.30pm.terus terjah surau dulu.








Maka bermulalah agenda masing-masing. Ade yg main ice skating, ade yg merayau main game,karok, nk layan movie tapi tak jadi pon ade. Klo ikutkan aku pon nk main skating tu,tp bajet tak mengizinkan.takpe la.maybe next time.


B4 berpisah, kami sume mkn bersama kt kdai sbelah sunway tu.agak happening la nmpak.masing2 tacing.rilek la doe.pasni kte leh jumpe lg. Papepon, memang terbaik la batch kte nih.1st batch Astrum yg memang gile-gile! Sayang korang sume~


bila lagi ye kte leh kumpul cmni..

sekian~

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah