Pages

Friday, February 17, 2012

Ukur baju dibadan sendiri...

Salam...

Agak lama tak jenguk blog aku ni.dah tak reti nk menulis cmne.haha Hari ni aku nk story pasal satu perkara ni.mesti sume org suka.NIKAH! ye sape yg tak nak nikah kan?sume org nk.

Alhamdulillah seronok bila tgk kwn2 dah nikah.invitation event kt fb tu pon belambak dah.kdang2 smpai tertukar tarikh.hehe

Aku?hehe erm,sape yg tak nk nikah jang oi!cuma blom mampu je lg.ni bkn dlm drama tv.nk nikah je mak bapak support.mak bapak kaya raya.*maap la ye klo ade yg kt cni skg nikah mak bapak sponser. tapi alhamdulillah klo kamu nikah mak bapak kamu mmpu tlg kamu.

Aku pon teringin sangat mcm tu.tapi nk wt cmne.aku sedar sume benda yg aku nk aku kena usaha sendiri.dan aku yakin setiap niat yg baik Allah pasti tlg.cuma kita jgn pernah nk berputus asa dengan-Nya.

Seronok kan nikah muda.*sindrom cite vanilla coklet! hehe tp kita kena ingat.jgn pernah bersungut dlm sesuatu perkara.jika kita rse kita susah,ramai lg yg lg susah diluar sana. cuba tgk kt masjid jamek sane,ramai hamba Allah yg masih menagih simpati untuk sesuap nasi.masih tiada tempat tinggal.bersyukur la kamu dlm setiap perkara..=)

Ok lah,meh kita sama2 layan video ni lak.harap sume terhibur.



***to Noor Azuween,never give up on me k..=)

1 sweet comments:

  1. Thank you kamu..insya'Allah saya tak pernah give up..saya tetap akn tunggu saat tue..=)

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah