Pages

Sunday, August 5, 2012

My Engagement Day..=)

Assalamualaikum..

Hehe..Alhamdulillah selamat sudah aku menjadi tunangan org. eh2..bukannya rini la.mne de org buat majlis time bln pose ni. bulan lepas la.selamat dah berlangsung pd 30 Jun 2012..=)

Meh nk story sket. klo dlu aku sibuk duk usha bajet tunang (korang refer sini ye..),ni skg aku nk cite pasal majlis aku tu. Alhamdulillah syukur sgt.sumenya da setel. 

Bukannya ape,korang ingat tunang ni simple ke?depend pd tempat jgk woo. So korang memang kena plan betul.yg paling penting, bajet! haha klo korg ade bajet,sume setel.mcm kes aku ni senang,sume barang da start beli dari bln 12 tahun lepas lg.

Sebenarnya kitorang plan nk tunang awal tahun,then atas sedikit besar jgk la sebenarnya masalah, kitorang postpone ke bln 6. Alhamdulillah majlis berjalan dgn jayanya.

Thank you Noor Azuween sbb sudi terima saya jd tunang kamu. InsyaAllah moga jodoh kita berkekalan. U make my life brighter than the sun! ;)

For uolls blogers, meh jenguk sket gamba di hari majlis! hehe


keadaan dalam rumah masa sesi kedua pihak keluarga berbincang..








peewittt..bersama barang hantaran..hehe



si kenit yg sentiasa meneman mak ngah die..hehe
kek yg sodappp..ngee
~love~

p/s: doakan kami ye kawan2..=)

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah