Pages

Thursday, February 14, 2013

Sabah Trip..Last Day!

Assalamualaikum...

Finally tibalah kita ke final story, last day aku kt sabah. Rasa sayu lak nk meninggalkan sabah setelah hampir seminggu duk sini. Bukan ape, pasni 4 sure la kena ngadap kje yg bertimbun plk. urggghhh malasnya.

So pagi tu, Selasa 29 Jan 2013 kitorg terus la checkout dari tmpat penginapan kitorg n g melahap dlu la ye, lapooo..hehe Flight kitorg kul 3.45 ptg.

Last day da tentu la hari tuk shopping kan? Oleh krn masa kitorg tak banyak, so waktu shopping tu kitorg pendekkan je.haha Kitorg smpai KK da kul 12 & terus heading ke Pasar Philiphine sbb kt situ memang port tuk beli sume brg la mcm baju, keychain, ikan & sbagainya lah. hehe

As usual, kitorg beli baju tuk kami berdua, keychain tuk sume org, fridge magnet, amplang & ikan bilis tuk stok rumah kami. Ape? Amplang tu tak tau ape? Alaa kopok ikan yg bulat2 tu la. Cuba korg gugel.haha

Then kitorg nek la Centre Point sbb nk cari suor snails. Sbb ritu nmpak harga dia murah je. Last2 takde saiz lak. sob3! Turun mall ngn tangan kosong je lah. So nk buat ape pon da tak bleh, kitorg pon ke airport la. Time tu da kul 1 lebih & kitorg kena pulang kete b4 1.30 ptg.

Babai KK. Punya la ramai org kt airport smpai beratur panjang kt departure hall tu. Seb bek la dia da asingkan lane tuk sape yg last call & sape yg flight lambat ag. Alhamdulillah kiorg smpai airport Senai lebih kurg kul 6 ptg & Azim da tunggu kitorg kt sane. So terus drive blk umah je la.

p/s: gps kitorg hilang. aku rasa org airasia tu kuarkan gps kitorg dari dlm bag.sobs!
p/ss: nk g sabah lagi...wuwuwu~

1st nite @ KK..

rumah terbalik..

checkin dlu ye..@ Seri Kinabalu Resort
pesta durian..hehe ;)
ni sape yg pregnant nih?haha
love...;)
ikan kelah..

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah