Pages

Wednesday, March 27, 2013

Bujang VS Kawen

Assalamualaikum...

Klaka plk bila ada yg tak puas hati nape pasangan yg baru kawen ni suka pegi keje sama. Hey! biar lah dorg. Sepatutnya korg doalah biar dorg berkekalan cmtu. Ni tidak, duk ckp nk bet smpai bila bleh tahan.

"..eh dulu boleh je dia blk lambat.."
"..eh dlu wife dia reti plk pegi sendiri.."
"..keje nk hantar2 bagai dah kenapa.."

hehe..bg aku ni cuma sore yg jeles sbb masih menunggu bila turn dia nk bermanja ngn pasangan dia.

Or maybe ramai yg tak aware ngn isu pertukaran status dari bujang ke berkahwin ni. Ada yg ingat b4 & after sama je mcm takde beza. No! Dah kawen ngn belum totally tak sama ok!

Yela, time bujang da pegi keje sorg, tak kan pas kawen pon nk g keje sorg2 gk. Tu kan tanggungjawab dia as a husband tuk take care pasal wife dia. Lagi pon bila g keje sama2 ni kan lg mengeratkan hubungan suami isteri tu. Jimat pon jimat. haha

** korg jgn la jeles tgk rakan ofis korg ade driver..kih3

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah