Pages

Thursday, March 28, 2013

Family Baru: Hamster!

Assalamualaikum..

hello...;)
Comel tak? Ni la ahli baru family ktorg. Ada 2 pasang tau. Baru je beli malam td. Thanks mudah. hehe Alkisahnya wife aku teringin nk ada pets. So aku pon godek2 la cari kt mudah apa yg seswai & murah2. *bajet ciput je ni..haha Last2 jumpa la iklan ni dia nk jual hamster dia skali ngn cage. Bila dah deal sume maka kitorg pon jumpa la kt giant kinrara mlm td. Dia kasi kt kitorg hamster 2 pasang, cage kecik 2bijik ngn makanan sket = RM75. Agak2 korg ok tak? haha Aku malas nk usha kt petshop sbb kt sana mesti la mahal kan?

Yg dlm cage biru tu manjang je aktif. Asek nk lompat keluar bila aku bukak pintu cage dia. Yg dlm cage hijau plk ok. Manja je klo main ngn dia. Owner yg jual tu ckp yg cage hijau ni da mating. Tak lama lg dpt baby baru la nampaknya. hehe

Nama tuk dorg pon takde lagi setakat ni. Klo korg ada terpikir nama best gtau la ye.

tdo..



bgn2 je berebut makanan..haha

2 sweet comments:

  1. cerghhh...wife gak kene..pdhal dia yg nak pet sgat...pfttt

    ReplyDelete
  2. hahaha..betul la tu..ayg pon ade ckp nk pet..=P

    ReplyDelete

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah