Pages

Tuesday, March 19, 2013

Melawat Cupcake B'Licious

Assalamualaikum...

Alkisahnya weekend ritu de blk kg kt batu pahat. Mcm bese lah, klo baru smpai tu, berehat la dlu smpai tak hengat dunia. Melepak kt umah je. Ptg sabtu tu bru kitorg kuar g tgk mak yam, sedara belah ayah kt kg Parit balak. 

Mak yam ni da lama sakit tp raya cina baru ni baru start kena blk. Smpai tak leh nk gerak bdn. Tp time ktorg pegi ritu da ok sket la da bleh duduk besila. Alhamdulillah. Agaknya kitorg smpai tu langkah kanan kot. Tiba2 je pak ngah kuarkan 1 dulang durian. Amek kau! Melantak la ape lg.haha

Ok habis intro. Kita ke main point apa yg aku nk cite lak ye. Pas da melantak duyan sume tu, aku ngn wifey pon ke Square One Batu Pahat. Tp b4 tu singgah la kjp kt kedai Cupcake B'licious ni. Kedai dia sebelah square one tu je. Sederet kt bangunan kdai baru. Klo tak silap aku kdai dia ni baru je beroperasi tp bisnes dia dah lama jalan. Cuma b4 ni takde kedai lg la. Just org tempah cmtu je.

Haaa..klo korg nk tau lg, dorg ni la yg bertanggungjawab menghasilkan kek kawen kitorg ritu. So klo korg terasa nk tempah kek tuk event pape, leh la tanpa segan silu melawat fb or blog dorg ye. Kek yg dorg buat ni sume sedap2.

Tak banyak pon yg kitorg beli. Cuma durian crepe ngn cempedak crepe. Klo korg nk tau ape lg jenis kek yg ada, pegi la sndiri. haha

ni la rupa kedai dia..hehe
stok pelbagai crepe..
nyum nyum...
antara gmba kek yg dorg pernah hasilkan..

cupcake sedap...
inilah kek kawen kitorg..hehe ;)

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah