Pages

Monday, June 10, 2013

Aku Dah Tua!

Sedar tak sedar dah nk separuh bulan Jun ni begerak. Aku je yg blom gerak ke mana. Satu n3 pon tak terhapdet. haha bz apa la agaknya. Tak pe lah. b4 sawang sempat naik ke blog ni, baik aku bersihkan dulu. hehe

Oh ye, ni nk gtau, besday aku baru je lepas. baru ke?? errr.. hehe kira baru la kan sbb besday aku 30 Mei. hehe HAPPY BIRTHDAY TO ME..ngee

Bersempena besday aku ni, aku sangat mengharapkan hidup yg lebih sempurna dari segi hubungan aku suami isteri kekal romantik2 sampai syurga, dikurniakan zuriat sbg pelengkap rumah tangga kami, stabil dari segi kewangan so that kebajikan wife n parents aku terjaga, bahagia dunia akhirat dan yg paling penting diberkati Allah. =)

Hari tu kitorg celeb kt Dip n Dip, jalan bangsar sane tu. Mkn coklat sedap! hehe oh ye bukan tu je ye, kt ofis pon aku dapat delivery dari cik wifey. Nak tau dia bg pe?si elmo pandai ckp+bunga+coklat ferrero rocher. Terharuu..thank you my deary Noor Azuween. I love you so much! ;)

So, cukup la dulu ye. Ni kira warm up dari aku setelah lama tak berblogging. haha Nantikan next n3 sebb akhir bulan ni kitorg nk g buat baby honeymoon kt langkawi..wiwiwiwiwi~ ^____^


tadaaa..surprise dari wifey! hehe ;)
muaaahhh!!! ^_*
dap dap dap..^_^
yg ni tapau je sbb da kenyang..haha
nyum..nyum..


thank you sayang..^__^

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah