Pages

Wednesday, September 4, 2013

Kami Dah Pindah!

Assalamualaikum...

Finally masa yg ditunggu akhirnya tiba. Alhamdulillah dah lebih seminggu kot kami pindah ke rumah baru kami. Maka bermulalah kisah baru kami di teratak kasih taman seri alam. ^____^

Takde pe pon aku nk story. just nk bagitau tu je. oh ye, aku da tukar keje skg ni. so dah mula bz la kan since jd org baru kt tempat baru ni sampai nk blogging pon tak sempat. tp pape pon aku rasa sume ok je. =)

Bulan baru, umah baru, keje baru. lepas raya sume bertukar baru. hehe hope sume berjalan lancar. aminnnn..=)


korang tengok la snowy tu. 1st time dtg umah baru dah buat perangai. dia panjat balcony pegi melawat kawasan. pastu melepak kt tadika hujung kawasan tu. terpaksa la kitorg pegi berkenalan dgn cikgu tadika sbb nk amek snowy bawak balik.


nasib baik la snowy tak ke sebelah sana ke playground. klo tak, jauh la aku nk mengejar dia. hoho


amekkk!!! dah kepenatan. haha poyo btol minah sekor ni. macam la dia yg mengemas umah. umah kitorg baru pasang grill, tinted, awning backyard. tak sempat nk renovate pape pon terus serbu masuk umah. memang dah tak sabar sangat nk duk umah sendiri. hehe

pasni slow2 la ye puan Noor Azuween kita deco umah. gerenti meletop punya. haha ^__^

**mood nk renovate rumah tapi bajet takde..sobs


 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah