Pages

Thursday, April 17, 2014

First Quarter

Pejam celik pejam celik secara tak sedar kita dah pon memasuki 1st quarter dlm tahun 2014 ni kan. Terasa sangat skjap masa berjalan smpai tak sempat nk melaksanakan apa yg dirancang.

Tahun 2014 boleh dikatakan tahun yg agak tough utk aku lalui.segala apa yg aku plan sume tak menjadi. segala apa yg aku nk buat terpaksa dibatalkan. segala percutian terpaksa aku tolak tepi.

Ketika aku mula nk bertapak, bru nk melangkah laju sket, time tu la aku jatuh. terus tersungkur menyembah bumi. dan time tu la banyak mengajar aku makna bersyukur. makna kekuasaanMu. makna keredhaan. makna pasrah. dan membuatkan aku lebih dekat dgn Mu. juga memberi ruang utk aku bermuhasabah diri.

Alhamdulillah skg aku dah ok. Aku sedar ada ramai lg yg nasibnya teruk dari aku. atleast aku masih ada isteri untuk aku berkasih sayang. aku masih ade rumah tempat aku berteduh. aku masih ckup makan pakai. terima kasih buat isteri tercinta kerana kekal disisi membantu suamimu yg serba daif ini =).

Ok ckup cerita sedih. terasa dah lama tak jenguk blog sndiri.sorry la spoilkan hari anda. ^_^

Oh ya, sebelum terlupa, just nk inform aku dah jd PENGEDAR SAH SHAKLEE!!! so sesapa yg nk order or nk tau detail pasal barangan shaklee boleh la whatsapp me ye, 0133660834. free consultation free postage. haha

Barangan shaklee ni meliputi segala aspek dalam kehidupan seharian kita. sekiranya korang ada sebarang masalah berkaitan kesihatan, tak kisah la apa pon, insya Allah sama-sama kita cuba ubati melalui supplement shaklee.

Ada macam2 set cadangan pemakanan shaklee tau, ade set kurus, set kecantikan, darah tinggi, resdung, set hamil, set menyusu, set berpantang, gout dan macam2 lagi. So ape tunggu, cepat2 whatsapp 0133660834 untuk mengetahui lebih lanjut tentang shaklee. dah banyak testimoni yg berhasil ye. =)

jom sihat bersama shaklee.. =)


 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah