Pages

Thursday, November 6, 2014

3rd Trimester

Eh eh eh...dah 3rd trimester dah ye??? Alhamdulillah usia baby kami dah pon 30 weeks+. time macam ni la kegilaan shopping barang baby sampai ke kemuncaknya. haha pantang ada baby expo pasti nak menyinggah tengok. Yang latest last week kami tak dapat nak pegi sebab balik kampung batu pahat. tapiiiiii nanti pertengah bulan ada lagi expo kt mid valley. haa korang pon boleh la pergi serbu ya. ^__^

bila dah start beli barang2 si junior ni baru la tau banyak rupanya barang-barang baby nak kena prepare. nasib la akhir tahun cmni banyak baby sales boleh la borong ngan harga murah. haha

cant wait to see you babyyy ;)

ok snowy pon tak sabar agaknya..haha

Ok setakat ni dah banyak barang tuk si junior ni. tinggal tuk umi dia je banyak lagi barang yg tak beli. excited ngan barang baby je smpai lupa barang dia. haha

hai semua..;)

nah belanja pic baby junior sekeping. comel macam bapak di kan? hahaha ni gambar detail scan kitorang buat kt subang u5. price RM160 klo korang nak try buat kt sana. dia check detail sume skali ngan bagi cd. so korang bleh la balik tgk blk cd tu kt umah.

** lepas ni dijangkakan demam nk deco umah plk..ngee



0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah