Pages

Thursday, June 4, 2015

Happy Birthday To Me!

Assalamualaikum...

Happy birthday to me..happy birthday to me..happy birthday to abi aira..happy birthday to me...hehehe

Kejap je dah bulan 6 kan? jap lagi pejam celik pejam celik habis la tahun ni. Oh ye, sebenarnya birthday dah lepas. tapi baru berkesempatan nk story kt sini. hehehe

Citenya gini..last week 29 hb mei jumaat duk melangok kt ofis mcm bese sbb takde keje. then kul 10 cmtu ada org ajak masuk meeting. bateri enset plk tgh low so tinggal je la kt meja then pegi join meeting. dekat kul 12 camtu mintak keluar sbb dah nk pegi masjid. solat jumaat plk weh. yg lain tu non muslim so pedehal.

naik je atas pegi kt meja tgk ada misscall. call blk dia tak angkat la plk. pastu dia call gtau suh turun amek brg. ok la kan. baru je naik nk kena turun lagi. exerciseeee.. hehehehe

sampai je bawah...tadaaaaaa ada ferrero roche, ada bunga, ada ballon birthday. heheheh senyum sampai ke telinga gitu =D merah muka jap *biarlah hitam tak nampak merah pon =P thank you my isteri sayangku. muaaaaaahhh!!! i love you so mucho mucho!!!

pas tukang anto tu amek gambo, slow-slow usha line nk bawak naik atas. hehehe dgn pantas dan tuntas berjaya bawak je meja. ada jgk la yg perasan. tp buat donno je.. hehehe

hehehe..thank youuuu ;)






eh birthday aku 30 mei tau. ni saje la wife nak awalkan sbb 30 mei tu hari sabtu n kitorg memang dah plan nak celebrate ramai-ramai kt kg batu pahat esoknya. nak buat cmne. ahli family kitorang memang ramai yg lahir bulan 5 dan 6. so bundle skali je terus. hahaha

yeyyy dapat kek..sedappp =)

si kecik aira mana? hehehe

tadaa..ni lah kami..;)

my wife..my everything..=)

**birthday wife dah tak lama nih..hehehe

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah