Pages

Friday, June 12, 2015

Kerusi Baby Ikea

kerusi khas untuk aira. kesian selalu time kitorang makan kena letak kt carrier sebelah meja. dia duk tengok je dari bawah. klo dukung skali nanti dia duk capai-capai. kang ada yg pinggan terbalik. hehehe

baby chair ni beli kt ikea je. rm 49. nk pasang sendiri pon senang. pejam mata je dah siap. so sape2 yg nk tu bleh la pegi serbu ikea ye. =)


Ni tengah pasang aira dah menyibuk nak try. tak sempat pasang kaki terus bg dia duduk. hahaha


ok dah pasang sume. terus jd big boss konker tv. sonok la tu tv dah sama level ngn dia. selalu tgk tv sambil baring je. hehehe *abaikan rumah bersepah


sendal bean pillow kecik kt perut dia tu. sbb kusi tu besar lagi. takut tersembam ke depan. tapi sekarang dah pandai. duk letak dagu atas tray depan dia tu..hehe bean pillow bleh beli kt daiso ye. rm5 satu.. =)

lepas ni kita cari ocean pool plk tu aira..hehehe

0 sweet comments:

Post a Comment

 

:: Wishlist ::

iPhone
iPad
MacBook
Keje stabil
Ada kete
Ada bini
Rumah
DSLR
Beli mama kete
Superbike
CRZ
Bwk wifey tgk panda
Bwk parents pegi haji
Umrah